Kiadványaink / Our Publications

​Prezentációink / Our Presentations

​Saját gondozásban megjelent kiadványaink letölthető változata itt érhető el. Amennyiben nyomdai példányt szeretne, forduljon ügyfélszolgálati pontjaink valamelyikéhez, és a rendelkezésre álló mennyiségtől függően az EURES-tanácsadóknál díjmentesen hozzájuthat. Nagyobb mennyiség esetén kérjük, forduljon az EURES Nemzeti Koordinációs Irodához e-mailben.

Tovább a kiadványokhoz

 

Az EURES Magyarország hálózat és az EURES Nemzeti Koordinációs Iroda prezentációi, saját készítésű anyagai és szemléltető eszközei a hálózat működéséről, a szolgáltatásainkról, tevékenységeinkről, a magyarországi élet- és munkakörülményekről, valamint a munkaerő-mobilitásról. Itt kapnak helyet az infografikáink is.

Tovább a prezentációkhoz

​Tanulmányok és kutatások / Studies & Researches

Videótár / Videos

Tudományos és kutatói megközelítés és elemzés érdekli? 
Itt találhatja az uniós munkaerő-mobilitással, a szabad mozgás jogával, munkaerőpiaccal és az EURES-hálózattal kapcsolatos hazai és európai tanulmányokat és kutatásokat.

Tovább a tanulmányokhoz és kutatásokhoz

 

Aki pár perces összefoglaló videókat tekintene meg inkább, itt megteheti. Összegyűjtöttük azokat a legérdekesebb kisfilmeket és oktatóvideókat, amelyek segítenek megismerni az uniós munkavállalás és az EURES világát. 

Tovább a videókhoz

 

Hasznos oldalak / Useful Pages


A tudástárban olyan online forrásokat, szakmai anyagokat, adatbázisokat és eszközöket, kalkulátorokat találhat, amelyek segítséget nyújthatnak az uniós munkavállaláshoz, illetve a szabad mozgás jogának gyakorlásához. Linkgyűjtemények tagállami információkhoz, külföldi publikációkhoz, weboldalakhoz és blogokhoz.

Tovább a Hasznos oldalakhoz