Az EURES egy napra összehozza az interneten mindazokat, akik érdeklődnek Magyarország iránt és itt szeretnének új karriert kezdeni. Számos magas színvonalú és azonnal betölthető pozíció áll rendelkezésre az IT, gyártás, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatási területeken (SSC, call centers), ahol a hazai és nemzetközi tapasztalat a nyelvtudással együtt rendkívüli értéket jelent.

Az Új Karrier Magyarországon Európai Online Állásbörze 2018. november 20-án 10.00-től 16.00 óráig az Európai Bizottság European Job Days weboldalán az új kihívásokat keresők részére könnyű és határok nélküli találkozási lehetőséget kínál a magyarországi cégekkel és a megpályázható karrierlehetőségeikkel.

ÁLLÁSKERESŐKNEK:

  • minőségi betölthető pozíciók informatikusoknak, programozóknak, mérnököknek, gyártási, gyógyszer- és vegyipari szakembereknek és idegen nyelveket beszélő pályakezdő fiataloknak
  • ismerkedés a magyarországi vállalatokkal, online felvételi interjúk és kapcsolatépítés

MUNKÁLTATÓKNAK:

  • cégbemutatkozás, munkáltatói márka, szabad pozíciók és karrierlehetőségek népszerűsítése
  • képzett és tapasztalt munkavállalók egyszerű elérése és kiválasztása
  • kapcsolatépítés a potenciális jelöltekkel, előválogatás és interjúztatás

Munkáltatók részvétele az EOJD eseményein


Az EURES az online esemény alatt tanácsadást és tájékoztatást nyújt a munkaerőpiacról, élet- és munkakörülményekről, valamint hasznos gyakorlati tudnivalókról a mielőbbi magyarországi elhelyezkedéshez és sikeres életkezdéshez.

Részvétel online regisztrációval – munkavállalóknak és munkáltatóknak egyaránt díjmentesen.

Szeretne a cége a kiállítóink között szerepelni? Részvételi szándékát jelezze az alábbi e-mail címen: eures@lab.hu