VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap - BACK ON TRACK Hungarian Job Day


EOJD2020_back_on_track_banner.jpg

Elvesztette munkáját? Vagy kész váltani? Mit szólna ahhoz, hogy VISSZA A PÁLYÁRA?

 
Találja meg következő munkahelyét online a VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Napon 2020. október 8-án 10:00 és 16:00 óra között.

Online toborzási eseményünkkel a magyar és az EU/EGT polgárokat kívánjuk összekapcsolni állásokkal és olyan magyar vállalatokkal, amelyek képzett munkatársakat és motivált tehetségeket keresnek.

Nyitott pozíciókat fog találni a következő ágazatokból:

 • IT, kommunikáció, technológia,
 • Pénzügyi szolgáltatások, üzleti adminisztráció,
 • Mérnöki helyek, autóipar, termelés,
 • Shared Service szolgáltatók, ügyfélszolgálatok,
 • Egészség & biotechnológia,
 • Hotel, turizmus, vendéglátás,
 • Kereskedelem & szállítás.

 >>> Tovább az esemény oldalára


Álláskeresőként Magyarországon vagy más EU/EGT országokban tartózkodik?


Regisztráljon a toborzási eseményünkre és találja meg új foglalkoztatási lehetőségeit és boldogságát az EURES-sel! Lépjen kapcsolatba szabad pozíciókat kínáló munkaadókkal. Jelentkezzen szabadon megpályázható álláslehetőségekre, amelyek illeszkednek a tudásához, majd ne felejtsen el részt venni az eseményen.

Legyen biztonságban és virágzásban, díjmentesen, saját otthonában.


Munkaadóként magyarországi vállalatot képvisel?


Ön is visszatérhet a pályára az EURES-sel! Regisztráljon és töltse fel céges információit. Ossza meg állásajánlatait és találkozzon a legjobban Önökhöz illő jelöltekkel – nagyon egyszerűen bármiféle költség nélkül. Számíthat ehhez még a teljes támogatásunkra, igényeikhez igazított útmutatásunkra a toborzás, előválogatás, foglalkoztatási információk és minden kapcsolódó munkaerő-mobilitási kérdésben.


Az EURES-hálózat mindig készen áll, hogy segítsen Önöknek.

A részvétel mindenki számára ingyenes. Mint mindig.

Vésse fel a naptárba és térjen VISSZA A PÁLYÁRA!

Regisztráljon még MA és álljon készen egy WOW-ra!


 

Kiknek szól és mit kínál az esemény?


ÁLLÁSKERESŐKNEK:

 • minőségi betölthető pozíciók képzett, munkatapasztalattal rendelkező magyar és uniós álláskereső és munkavállaló szakembereknek és idegen nyelveket beszélő pályakezdő fiataloknak

 • ismerkedés a magyarországi vállalatokkal,
  online felvételi interjúk és kapcsolatépítés

 • otthonról részt vehet, nem kell sem utaznia, sem sorban állnia

MUNKÁLTATÓKNAK:

 • cégbemutatkozás, munkáltatói márka, szabad pozíciók
  és karrierlehetőségek népszerűsítése

 • képzett és tapasztalt, nyelveket beszélő magyar és uniós munkavállalók egyszerű elérése és kiválasztása itthon és külföldön

 • kapcsolatépítés a potenciális jelöltekkel,
  előválogatás és interjúztatás


Az EURES az online esemény alatt tanácsadást és tájékoztatást nyújt mind az álláskeresőknek, mind a munkaadóknak a hazai és európai munkaerőpiacról, az uniós foglalkoztatási és munkaerő-felvételi lehetőségekről, a tagállamok élet- és munkakörülményeiről, az EURES-hálózatról és szolgáltatásairól, valamint azokról a hasznos gyakorlati tudnivalókról, amelyek elősegítik a foglalkoztatást és a mielőbbi sikeres elhelyezkedés.

Mi az online állásbörze?


Az online állásbörze a hagyományos, csarnokban és kiállítói standokkal működő álláskeresői és toborzási rendezvényektől eltérően olyan online esemény, amely  internetes felületen zajlik, ezért utazást, várakozást vagy költségeket egyáltalán nem igényel. Földrajzilag bárhol, bármelyik országban is tartózkodik az álláskereső (látogató) vagy a munkaadó (kiállító), az eseményen könnyen kapcsolatba tudnak lépni egymással.

Az Európai Bizottság és az EURES Európai Koordinációs Iroda 2009 óta működteti az Európai Állásbörzék (European Job Days - EJD) és az Európai Online Állásbörzék (European Online Job Days - EOJD) márkát az uniós munkaerőpiacon, ami ernyőként fogja össze a munkaerő-mobilitási, toborzási-közvetítési fizikai és online rendezvényeket az uniós tagállamokban. Évente legalább 30 európai szintű online toborzási rendezvény zajlik a tavaszi és az őszi időszakban.

Az EURES Magyarország hálózat 2020-ban már hatodik alkalommal szervezi meg online állásbörzéjét, mellyel segít a hazai munkaerőpiacon keresett szakemberek és tapasztalt munkavállalók és a vállalatok összekötésében.

 

Álláskeresőknek


Az Európai Online Állásbörze (European Online Job Day) fejlett technológiával automatikus megfeleltetést is kínál a regisztrált álláskereső és munkavállaló résztvevőknek. A meghirdetett állásokban szereplő munkaadói elvárások összehasonlításra kerülnek az álláskeresői szakmai profilokkal, az önéletrajzban szereplő adatokkal, végzettséggel, készségekkel, képességekkel és munkatapasztalatokkal, így az álláskeresők az oldalra belépve láthatják, melyek azok a pozíciók, amelyekre jó eséllyel érdemes jelentkezniük.

Ha részt szeretne venni a "VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap / BACK ON TRACK Hungarian Job Day" Európai Online Állásbörzénken, csupán ennyit kell tennie:

 1. Díjmentesen regisztrál álláskeresőként az EOJD-honlapján és kiválasztja az eseményünket.
  Magyar nyelvű technikai segédletet a regisztrációhoz és a használathoz itt talál: Technikai segédlet látogatóknak (álláskeresőknek)

 2. Létrehozza álláskeresői profilját, feltölti önéletrajzi adatait, meglévő EURES vagy EUROPASS CV-jét is importálhatja, vagy feltöltheti saját PDF, DOC, DOCX vagy ODT-formátumú önéletrajzát is).

 3. Böngészik az online állásbörzén meghirdetett pozíciók között, megtekinti a kiállító cégek bemutatkozó oldalait és megteszi az első igazán fontos lépést: jelentkezik a meghirdetett állásra és jelzi a munkaadónak, hogy szeretne bemutatkozó interjún részt venni.

 4. Amennyiben a munkaadó a jelentkezését elfogadja, szöveges vagy videó-chaten keresztül egyeztetett időpontban fognak tudni kapcsolatba lépni egymással.


TIPPEK:

Ha a regisztrációnál bárhol elakadna, vagy bármilyen kérdése van az eseménnyel, álláskereséssel, állásajánlatokkal, interjúkkal, foglalkoztatással, munkaviszonnyal, esetleg a külföldről Magyarországra költözéssel, mobilitási támogatási lehetőségekkel kapcsolatban, az eseményen publikus és privát chat-en résztvevő EURES-tanácsadóinkhoz is fordulhat iránymutatásért. Szívesen válaszolnak a kérdéseire, segítenek a megfelelő és személyre szabott tájékoztatást és szükséges dokumentumokat, címeket megadni Önnek, hogy sikeresen el tudjon helyezkedni.


FONTOS:

Az adatvédelmi elvek miatt a kiállítók nem böngészhetnek a regisztrált résztvevők önéletrajzai között, mindaddig nem fognak hozzáférni az Ön álláskeresői szakmai profiljához és személyes adataihoz, ameddig Ön saját elhatározásából nem jelentkezik a kiállító munkaadó által meghirdetett állására. Így az adatai kizárólag azokhoz a cégekhez juthatnak el az állásbörzén, akikkel Ön kapcsolatba akar lépni. (Tehát nem minden kiállítóhoz!) Az online állásbörzén megadott adatait bármikor visszavonhatja, módosíthatja, akár teljes személyes fiókját is törölheti.

 

 

 


Munkaadóknak


Amennyiben szeretné kipróbálni a munkaerő-közvetítés és toborzás modern, gyors, költségektől mentes és határokon átívelően működő módját, szívesen lépne kapcsolatba a képzett és tapasztalt magyarországi vagy külföldi (EU/EGT-tagállamokban élő) álláskeresőkkel és munkavállalókkal, bemutatná számukra vállalatát és a karrierlehetőségeit, regisztráljon kiállítóként az eseményünkre 2020. szeptember 30-ig.

Magyar nyelvű technikai segítséget a regisztrációhoz itt talál: Technikai segédlet kiállítóknak (munkaadóknak és információs pontoknak)


Miután az esemény hazai EURES szervezői csapata áttekinti és jóváhagyja a regisztrációját (ez általában 2 órán belül meg is történik), utána kialakíthatja a vállalati oldalát, feltöltheti magyar vagy akár idegen nyelvű bemutatkozó szövegét, a cég logóját, kapcsolati adatait, de beilleszthet akár online videót is vagy az esemény napján élő vagy előre rögzített prezentációt is tarthat. Az érdeklődő álláskeresők ezekből fogják megismerni a vállalat profilját, munkavállalóknak szóló kínálatát (munkáltatói brand-jét), tevékenységét, és hogy milyen munkavállalókat kívánnak megszólítani és alkalmazni. Ezután feltöltheti az állásajánlatait, pozícióinak részleteit.

TIPPEK:      

 • Amennyiben van olyan érvényes beadott munkaerőigénye, álláshirdetése, amely a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálaton keresztül az EURES-portálon is közzé lett téve és nyilvánosan elérhető az uniós munkavállalók (EU/EGT-állampolgárok számára), azokat pár klikkel egyszerűen importálhatja az online állásbörze kínálatába is.
 • A meghirdetett pozíciók iránt érdeklődő és az álláshirdetések és önéletrajzban szereplő adatok alapján az automatikus megfeleltetési rendszer által alkalmasnak jelölt álláskereső látogatók közvetlenül kapcsolatba léphetnek Önnel, egy kattintással jelentkezhetnek az álláshelyeikre és interjúmeghívást kérhetnek. Amennyiben az érdeklődők jelentkezését elfogadják, az esemény napjára ütemezett interjú-időpontot egyeztethetnek és szöveges vagy videó-chaten keresztül fognak tudni kapcsolatba lépni egymással.
 • Igény esetén az EURES-tanácsadóink és az NFSZ munkáltatói kapcsolattartó munkatársai szívesen bemutatják Önnek a rendszer működését, segítenek a regisztrációnál és az állásfeltöltésnél, a jelöltek előszűrésénél, valamint díjmentes szakmai tanácsadást, konzultációt (tájékoztató napot) biztosítanak az online állásbörze eredményes használatához az esemény előtt és alatt is, továbbá az állásbörzét követően 12 héten át utánkövető támogatást is nyújtunk.

FONTOS:

Az adatvédelmi elvek alapján nincs lehetőség az eseményre regisztrált összes látogató álláskeresői profiljai között keresni, de erre nincs is szükség a nagy számú résztvevő miatt. Az automatikus megfeleltetési rendszernek köszönhetően a regisztrált látogatók azonnal elektronikus értesítést kapnak, amint számukra releváns és esélyes feltöltött álláshirdetések jelennek meg a rendszerben. Emellett látni fogják a saját személyes profiljukon is, hogy melyik kiállító munkáltató ajánlataival (és legfőképp milyen mértékben) mutat egyezőséget az önéletrajzuk, melyik céggel érdemes kapcsolatba lépniük. Amennyiben az állásra (és interjúra) jelentkezés megtörténik a részükről, utána már megtekintheti a jelölt szakmai profilját és csak azokkal köti össze a rendszer, akiknek a jelentkezését Ön jóváhagyja.

További tájékoztató anyagok:
Munkáltatók részvétele az EOJD eseményein

 

Szeretne a cége a kiállítóink között szerepelni?


Részvételi szándékát jelezze nekünk az alábbi e-mail címen: eures@lab.hu és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

 

Korábbi események


Az EURES Magyarország eddig 5 Európai Online Állásbörzét szervezett:

eojd2019_banner.jpg

2019-ben az „Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörze ötödik alkalommal teremtett találkozási lehetőséget az online térben azok számára, akik érdeklődnek Magyarország iránt, szívesen költöznének ide, vagy épp itthon szeretnének maradni és új karriert kezdeni. Az álláskeresés és munkaerő-toborzás határon átívelő módját próbálhatták ki ingyenesen a résztvevők az Európai Bizottság által működtetett European Job Days weboldalon (www.europeanjobdays.eu). A látogatók pályázhattak, állásinterjúkra jelentkezhettek, kapcsolatba léphettek a kiállító hazai cégek képviselőivel, HR- és toborzó munkatársaival, közvetlenül kérdezhettek a pozíciókról, vagy akár azonnali visszajelzést is kaphattak az álláspályázatukról.

A toborzási eseménnyel az EURES azokat a magyarországi vállalatokat is megcélozta, akik nyitottak nemzetközi dimenzióban új munkatársak keresésére. A hazai cégek a szolgáltató szektor, call center-ek, IT és kommunikáció, pénzügyi szolgáltatások és adminisztráció, mérnöki tevékenységek, autógyártás, termelés területén hirdették szabadon betölthető pozícióikat.

991 álláskereső regisztrált és csatlakozott szerte a világból, hogy megtekintse és pályázzon a 80 kiállító magyarországi vállalat 428 állásajánlatára (843 szabad pozíciójára). A kiállítóink között új és visszatérő nagyvállalatok és munkaerő-közvetítők is voltak: Magyar Suzuki Zrt, Siemens Zrt., Hays, Carl Zeiss Vision Hungary Kft., Jaguar Land Rover Hungary, KÉSZ Csoport, Prohuman 2004 Kft., Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., Schneider Electric Zrt., SK Battery Hungary Kft., TransferWise, Viapan Group.

Az EURES Magyarország hálózat tanácsadói az online esemény alatt, melybe bekapcsolódtak az osztrák és a szlovák EURES-hálózat munkatársai is, folyamatosan igyekeztek összekapcsolni a jelölteket a munkaadókkal, szakmai támogatást nyújtottak az álláspályázathoz, tájékoztatást adtak a magyar munkaerőpiacról, élet- és munkakörülményekről, valamint hasznos gyakorlati tudnivalókról a magyarországi elhelyezkedéshez és sikeres életkezdéshez.

Az esemény iránt elsősorban magyarországi álláskeresők érdeklődtek nagy számban, de sokan regisztráltak Spanyolországból, Portugáliából, Olaszországból és Franciaországból, valamint Európai Unión kívüli országokból is. A legtöbb jelölt egyetemi végzettséggel, több mint 5 év munkatapasztalattal keresett karrierlehetőségeket Magyarországon. Az online állásbörze főként a 25-44 év közötti álláskeresőket vonzotta.

Az online toborzási esemény

 

​ ​eojd2018.jpg

2018-ban az „Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörze eseményt széles körben, különféle szervezetek bevonásával hirdettük, elsősorban a közösségi médiában (Facebook, Instagram, LinkedIn), organikus módon (fizetett hirdetések nélkül) megközelítőleg 109.003 főt sikerült elérnünk Magyarországon és az EU-tagállamokban.

119 kiállító magyarországi vállalat 731 állásajánlat (1.244 szabad pozíció). A kiállítóink között tudhattunk olyan ismertebb, nagyobb vállalatokat is, mint például a Magyar Suzuki Zrt, Siemens, Waberer's, Nestlé, Alkaloida, Continental, Coop, Fornetti, Grundfos, Hauni, Hays, Hoya Lens, Schneider Electric, Trenkwalder, Univer, Deloitte, Randstad.

1.309 fő látogató (álláskereső, munkavállaló, egyetemista) jelentkezett, akik Magyarországon kerestek állást. A személyes profilokra feltöltött önéletrajzok (CV) száma 1.000 db volt.

Az online börzénkbe bekapcsolódtak EURES-tanácsadóikkal a szlovák, lengyel, horvát, francia EURES-hálózatokból is. A meghirdetett állásokra 996 álláspályázat érkezett a munkaadókhoz, ez 164 előzetes egyéni állásra jelentkezést foglal magában. A munkáltatók előre egyeztetett video-chat-interjúra invitálhatták a számukra megfelelő jelölteket.

 

​ ​eojd2017.jpg
2017-ben az „Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörze híreivel és információival a közösségi médiában közel 32.600 főt sikerült elérnünk. Az eseményre összesen 63 kiállító, ebből 58 magyarországi vállalat regisztrált és 380 magyarországi állásajánlat, valamint 649 pozíció volt elérhető. Az állásbörzére 626 fő regisztrált látogató (álláskereső, munkavállaló, egyetemista) jelentkezett, akik Magyarországon kerestek állást.    

2017-ben főbb kiállítóink voltak:
Antolin | Aventics | Bonafarm | BorsodChem | Budapest Bank | ContiTech | Dealogic | Deloitte | Duvenbeck IMMO | Ekol Logistics | EPCOS-TDK | Generali | Grundfos | Henkel | Knorr-Bremse | Mercedes-Benz | Mylan | Poli-Farbe | Randstad | TATA Consultancy Services | United Call Centers | Veeva Systems | Work Force | ZF Hungária |

​ ​eojd2016.jpg

​ ​eojd2015.jpg