​2. ÜGYINTÉZÉS – KÖZPONTI KORMÁNYZATI ÜGYFÉLVONALAK


Kormányzati ügyfélvonal

 

1818.jpg

 

 

Általános tájékoztatás - Telefonos ügyintézéshez - Személyes ügyintézéshez - Elektronikus ügyintézéshez segítségnyújtás:

1818.hu

​Magyarországról hívható​​1818
​Külföldről hívható​+36 1 550 1858
​Fax​+36 1 550 1819
​SMS​+36 30 246 6250
​E-mail cím​1818@1818.hu


 

Ügyfélkapu

Az Ügyfélkapu olyan azonosítási szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó biztonságosan léphessen kapcsolatba az elektronikus közigazgatási ügyintézést, illetve elektronikus közigazgatási szolgáltatásokat nyújtó szervezetekkel.

https://ugyfelkapu.gov.hu/

 

 

SZÜF Portál

 

szuf.mo.jpg 

A Személyre Szabott Ügyintézési Felület (SZÜF) a kormányzat elektronikus ügyintézésre szolgáló honlapja. Ismerje meg a főbb ügyleírásokat, és intézze ügyeit elektronikusan.

https://szuf.magyarorszag.hu/

 

 

​ ​ ​ ​ ​

Kormányablak

 

kormanyablak.jpg

http://kormanyablak.hu


A weboldalon tájékozódhat a kormányablakok, okmányirodák, mobilizált ügyfélszolgálatok elérhetőségeiről, ügyfélfogadásáról.

Tájékoztatást nyújt az ügyfélszolgálatokon intézhető feladatkörök részletes leírásáról. Az oldalról közvetlenül indítható a Központi Időpontfoglaló Alkalmazás.

 

 

Központi Időpontfoglaló Alkalmazás (KIA)

A Központi Időpontfoglaló Alkalmazás (KIA) országosan egységesen biztosítja az online időpontfoglalás lehetőségét a kormányablakban indítható és intézhető ügyek tekintetében.

https://idopontfoglalo.kh.gov.hu/bejelentkezes

bejelentkezes.jpg 


 

 

 

ePapír
 

ePapír 

Intézze ügyeit, hivatalos levelezéseit gyorsan, kényelmesen! Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel.

 

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez